Piele albă și curată cu ajutorul lămâilor

Piele albă și curată cu ajutorul lămâilor

1511
0
DISTRIBUIȚI

Lămâia este unul dintre fructele benefice pentru corp! Aceasta te poate ajuta să ai pielea mai albă, dar și să mai înlăture din pistrui. Este indicată și în cazul unui ten gras. Iată cum procedezi.

Lămâia vine în ajutorul celor care se confruntă cu un ten gras și mixt, care au pistrui sau care vor să-și mai deschidă cu o nuanță pielea.

Lămâia și albirea feței

Sucul de lămâie este astringent și are proprietăți de albire a tenului. Dacă folosești suc de lămâie pentru a albi pielea ar trebui să știi că nu trebuie să faci nici exces.

Pielea nu se va albi peste noapte, dar în timp se va deschide cu un ton. Sucul îi va oferii pielii tale luminozitate, dar nici acest efect nu va fi unul permanent.

Lămâia mai este bună și la reducerea pistruilor, dar și la tratarea tenului gras și mixt.

Folosim lămâia sau sucul concentrat

Nu este indicat să folosești suc concentrat cumpărat din magazine, gata îmbuteliat.

Acesta conține și apă și conservanți.

Este recomandat cel natural, proaspăt stors, care conține toate proprietățile de care ai nevoie.

O lămâie pe zi este suficientă pentru tratamentul tău.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ