Politistul pedofil declaratii SOCANTE: „Toata lumea mă…”. Pana si anchetatorii au ramas...

Politistul pedofil declaratii SOCANTE: „Toata lumea mă…”. Pana si anchetatorii au ramas uimiti cand l-au auzit

267
0
DISTRIBUIȚI

Ceea ce a făcut polițistul pedofil Eugen Stan, agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei care agresa sexual, deopotrivă, atât copii, cât și femei, este de neiertat. Dar ce a spus la audieri lasă cu gura cascată orice român.

Individul, care pare să aibă reale probleme în a-și controla pornirile sălbatice, s-a arătat intrigat de toate reacțiile negative ale oamenilor. ”De ce mă urăște toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”, au fost cuvintele polițistului pedofil Eugen Stan. Vorbe care i-au uimit până și pe anchetatori…

Dat pe mâna ofițerilor de la „Omoruri” de o colegă de la Brigada Rutieră a Capitalei, Eugen Stan pare să nu înțeleagă nici acum gravitatea faptelor sale, scrie libertatea.ro. O fire închisă, taciturnă, un individ de la care scoți vorbele, cum spune o vorbă din popor, cu „cleștele”, fostul agent de poliție abia a vorbit cu anchetatorii.

De câte ori e scos la „vorbitor”, Eugen Stan nu înțelege de ce-l atacă toată lumea. Consideră că ceea ce a făcut nu e un lucru așa de grav. „De ce mă urăște toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”, au fost cuvintele lui. Mărturii ce i-au lăsat „mască” pe polițiștii de la „Omoruri”, mai ales că s-ar fi așteptat de la el să înțeleagă ceea ce i se întâmplă. Doar ani la rând a îmbrăcat uniforma militară. Haină pe care a „murdărit-o” prin toate agresiunile suxuale pe care le-a comis.

Citeste mai mult pe RTV.NET

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ