Pompierii salvatori l-au vizitat in spital pe copilul de 2 ani salvat...

Pompierii salvatori l-au vizitat in spital pe copilul de 2 ani salvat dupa 12 ore dintr-o fantana de 16m

736
0
DISTRIBUIȚI

Pompierii salvatori au vizitat micuțul la spital. Dănuț este internat la terapie intensivă, iar militarii au vrut să vadă care este starea lui. Medicii i-au asigurat ca micuțul primește cele mai bune ingrijiri și că fac tot posibilul pentru a-l ajuta.

Copilul de doi ani căzut într-un puţ în judeţul Teleorman a fost salvat de echipele de intervenţie după mai mult de zece ore, el fiind în viaţă şi urmând să fie preluat de un echipaj SMURD. Pe tot parcursul zilei, peste 40 de pompieri au lucrat concomitent, pe două planuri – au săpat pe lângă puţ pentru a ajunge la copil pe sub pământ şi au introdus diverse dispozitive de prindere. În cele din urmă, băieţelul – care a stat cu jumătate din corp în apă – a fost scos cu ajutorul unui dispozitiv.

Diagnosticul medicilor este de hipotermie severă, copilul fiind pe suport ventilator şi perfuzii de rehidratare. Acesta este internat pe secţia de terapie intensivă.

Prognosticul în cazul copilului căzut într-o fântână în judeţul Teleorman rămâne rezervat din cauza problemelor pulmonare, acesta fiind în continuare intubat şi ventilat mecanic.

VEZI IMAGINI EMOTIONANTE CU MOMENTUL CAND A FOST ADUS LA SUPRAFATA DUPA 12 ORE DE STAT SUB PAMANT

Foto: inspectoratul pentru situatii de urgenta bucuresti

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ