POVESTE DE SUCCES: IL PASSO A INAUGURAT PRIMA FABRICA IN ROMANIA

POVESTE DE SUCCES: IL PASSO A INAUGURAT PRIMA FABRICA IN ROMANIA

1076
0
DISTRIBUIȚI

In ultimii 26 de ani, aproape toata industria romaneasca a fost pusa la pamant: fabrici, uzine, centre de cercetare, combinate, locuri pe care nimeni nu a fost in stare sa le mentina in picioare.

IMG_1276

Meserii ca palarier, croitor, cizmar sau ceasornicar au fost date uitarii. Acum toti tinerii aspira la functii de conducere, dupa ce isi cumpara diplome de absolventi ai unor universitati de elita. 

IMG_1279

Pe o piata ticsita de copy paste si kitsch, un roman talentat se ambitioneze sa relanseze industria romaneasca prin brandul IL PASSO. Pe 24 mai a fost inaugurata prima fabrica de incaltaminte din Romania, tocmai pentru a demonstra că exista un potential imens în aceasta industrie. Fabrica va reprezenta, pe viitor, baza dezvoltarii brandului Il Passo.

IMG_1282

Dupa 17 de ani de existenta pe piata romaneasca, compania a facut trecerea de la import la producție proprie. Iar daca pana acum renumitele produse Il Passo erau aduse din tari precum Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia, de azi pe etichetele pantofilor si gentilor va sta scris „made in Romania”.

IMG_1281

„Anul acesta, pentru mine are o însemnătate foarte mare. De anul acesta am început să vorbim despre fabrica Il Passo, fabrica noastră românească și să dovedim că există viitor în manufactura locală. Ne-am recrutat angajați capabili, am ales cele mai potrivite modele și ne-am pus pe treabă. Cel mai mult ne bucură însă primirea foarte bună a produselor de către clienți”,
a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

IMG_1280

Il Passo este un brand romanesc infiintat in anul 1999 și a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte si accesorii din piele din Romania, mizand pe calitatea si designul premium al produselor.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ