POVESTEA TRISTA A CAINELUI CARE A IMPRESIONAT TOATA ROMANIA

POVESTEA TRISTA A CAINELUI CARE A IMPRESIONAT TOATA ROMANIA

862
0
DISTRIBUIȚI

Povestea unui caine, ciobanesc mioritic, care isi asteapta stapanul mort de cinci ani de zile a impresionat intreaga Romanie. Botezat, Hachiko, cainele sta nemiscat in fata portii, indiferent de vremea de afara.

vlcsnap-3940-04-04-22h18m14s104

Cu privirea vesnic in jos, acest catel inca spera sa-si vada stapanul. Omul s-a stins acum cinci ani, iar de atunci, indiferent de anotimp, patrupedul nu s-a dezlipit de poarta. Oamenii din comuna doljeana, Malu Mare, au vrut sa-l ia acasa, dar cainele nu a vrut sa-si paraseasca casa.

Eu i-am dat mâncare, dar nu am reuşit să îl fac să se apropie de mine. Am vrut să îl iau acasă, dar mi-am dat seama că îi pot face mai mult rău. Şi-a iubit stăpânul atât de mult încât nu vrea să plece în altă parte. Toată comuna îi cunoaşte trista poveste” a povestit un localnic.

Catelul latra rar si numai daca e provocat. Apa si mancare ii dau oamenii din sat. Specialistii spun ca, devotamentul cainilor pentru stapani nu are limita si cel mai bine pentru el este sa ramana acolo unde ii este si inima.

Cazul cainelui din Dolj care isi asteapta stapanul in fata portii aminteste de celebrul film Hachiko. El si-a asteptat stapanul in gara timp de 10 ani pana a murit.

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ