POVESTEA TRISTA A UNUI MAIDANEZ A IMPRESIONAT INTREAGA LUME

POVESTEA TRISTA A UNUI MAIDANEZ A IMPRESIONAT INTREAGA LUME

460
0
DISTRIBUIȚI

Zicala „”dragoste la prima vedere” functioneaza atat pentru oameni cat si pentru animale! Asta o confirma si povestea unui catel care s-a atasat de o femeie atat de mult incat nu s-a despartit de locul in care il lasase pana cand aceasta nu a venit din nou.

n_1-large_trans++NJjoeBT78QIaYdkJdEY4CnGTJFJS74MYhNY6w3GNbO8Foto: telegrapf.co.uk

Povestea lui Rubio a induiosat intreaga lume. Totul a inceput cand Olivia Sievens, o stewardesa din Germania, a avut un zbor in Argentina si in timp ce se plimba pe strazile din jurul hotelului unde era cazata a gasit un catel caruia i-a dat mancare si s-a jucat putin cu el.

Din acel moment cainele, fericit ca cineva i-a dat atentie, s-a atasat de femeie atat de mult incat a mers dupa ea, cu toate ca a incercat de nenumarate ori sa-l indeparteze. Olivia a trebuit sa plece, insa cand s-a intors a doua oara la Buenos Aires a constatat ca patrupedul o astepta in fata hotelului unde il lasase.

„Am încercat să-l fac să plece ca să nu vină după mine până la hotel, dar a fost imposibil. De fiecare dată când îl goneam, cum mă întorceam cu spatele venea înapoi  după bine. Era foarte fericit că cineva i-a dat atenţie”, a povestit stewardesa.

Asa s-a intamplat si in lunile urmatoare cand femeia avea zboruri catre Argentina, iar cainele o astepta in fata hotelului. Olivia, induiosata de loialitatea patrupedului, a luat legatura cu o organizatie pentru protectia animalelor pentru a-i face rost de un camin cainelui, insa de fiecare data acesta pleca si statea in fata hotelului pentru a-si astepta stapana de care atasase.

Dupa cateva luni, stewardesa l-a adoptat si l-a luat cu ea acasa in Germania.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ