Povestea tristă a câinelui poliţist pe care nimeni nu îl vrea deşi...

Povestea tristă a câinelui poliţist pe care nimeni nu îl vrea deşi a fost scos la licitaţie

287
0
DISTRIBUIȚI

Gula, un câine poliţist care are 11 ani şi jumătate şi suferă de artrită la membre, este scos la licitaţie. Preţul de pornire la licitaţie este de 200 de lei, dar deocamdată nu s-a prezentat nimeni.

Câinele poliţist i-a însoţit în misiuni pe agenţii de la IPJ Vrancea în ultimii şase ani. Câinele de rasa ciobănesc german se numeşte Gula, are 11 ani şi jumătate şi suferă de artrită la membrele posterioare, fiind pensionată de curând.

Preţul de pornire la licitaţie este de 200 de lei. Conform legii, preţul scade dacă procedura se repetă. În cazul câinelui Gula, o primă etapă a licitaţiei a fost deja depăşită deoarece nimeni nu s-a prezentat la licitaţie.

Reprezentanţii IPJ Vrancea spun că persoanele interesate renunţă la idee atunci când află că animalul este bolnav şi bătrân. Câinele a slujit în Poliţie peste şase ani, îndeplinind misiuni de patrulare şi de intervenţie.

”Câinele se numeşte Gula, are 11 ani şi patru luni. Este o femelă ciobănesc german care a lucrat în Poliţie şase ani şi jumătate, a făcut misiuni de patrulare şi intervenţie. În prezent, câinele este bolnav, are osteoartrită la membrele posterioare, de abia se mişcă”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii IPJ Vrancea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea o vinde pe Gula pentru a respecta procedura. Poliţistul care a îngrijit-o în anii de serviciu ar dori să o păstreze, dar legea obligă Inspectoratul să o scoată la vânzare prin licitaţie. Dacă după mai multe încercări licitaţia eşuează, câinele poate fi încredinţat poliţistului.

”Se organizează licitaţie. Prima dată nu s-a prezentat nimeni. La sfârşitul lunii, se organizează încă o licitaţie. Dacă nici atunci nu se va înscrie nimeni, va fi a treia etapă a procedurii. La final, animalul va fi dat cu titlu gratuit, prioritate având poliţistul care a îngrijit câinele”, arată IPJ Vrancea.

sursa: realitatea.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ