Povesti din spitalul groazei! Ce li se intampla de fapt pacientilor cu...

Povesti din spitalul groazei! Ce li se intampla de fapt pacientilor cu probleme psihice in timpul tratamentelor si cum erau vindecati cei care sufereau de schizofrenie

166
0
DISTRIBUIȚI

Mii de pacienti diagnosticati cu boli psihice, care au fost internati intr-un spital specializat in combaterea acestui tip de probleme, au fost supusi unor orori de neimaginat.

Cata vreme acestia au stat internati in respectiva unitate medicala au primit pe langa tratamentul prescris si ore de „terapie” care era abia in fazele de testare, iar astfel le-a fost distrusa si ultima farama de normalitate.

Cei care ajungeau sa fie internati in spitalul Byberry, din Philadelphia, in Statele Unite ale Americii, sufereau de afectiuni psihice care acum ar putea fi tratate cu doar cateva pastile. Insa, in anii ’40, acestia erau supusi la fel de fel de orori in speranta ca vor fi vindecati.

Spitalul de boli mintale Byberry, din Statele Unite, si-a capatat renumele de „casa groazei” dupa ce zeci de povesti au fost facute publice de cei care au lucrat acolo. De multe ori, pacientii cu probleme psihice nu mai ajungeau sa se intoarca acasa, alaturi de familie.

Daca supravietuiau tratamentelor inumane si metodelor aplicate de medici, ajungeau sa fie abuzati de alti pacienti si sa isi gaseasca sfarsitul intr-un mod ingrozitor. Spitalul Byberry si-a deschis prima data portile in 1903, sub forma de ferma unde munceau persoanele cu probleme psihice.

Mai apoi au fost construite cateva cladiri, iar in scurt timp a devenit un adevarat campus prin care erau ajutate si alte spitale din zona, daca aveau prea multi pacienti. Dupa cativa ani de cand a inceput sa creasca, la Byberry au fost internati tot mai multi oameni si oficialii au inceput sa se confrunte cu o problema a personalului.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ