Practică sexuală șocantă. Un medic celebru și-a băgat iubita în comă în...

Practică sexuală șocantă. Un medic celebru și-a băgat iubita în comă în timp ce făceau amor

39
0
DISTRIBUIȚI

Un medic celebru din Germania a fost arestat după ce iubita lui a intrat în comă și ulterior a murit în urma unei practici sexuale absolut șocante. Andreas Niderbichler, chirurg plastician de 42 de ani din nordul Germaniei, a fost arestat după ce iubita lui de 38 de ani a murit în urma actului sexual pe care cei doi l-au avut într-o anexă a spitalului unde medicul lucra.

Medicul a făcut ceva absolut șocant: și-a dat cu cocaină pe organul sexual înainte de a face sex oral cu femeia. Aceasta a leșinat și ulterior a decedat la spital, potrivit The Mirror.

Poliția încearcă să probeze acum omuciderea, bazându-se pe faptul că medicul a încercat aceeași practică abominabilă cu alte trei femei.

sursa: realitatea.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ