Preotul care vrea să îmbrace şi să încalţe în pragul iernii peste...

Preotul care vrea să îmbrace şi să încalţe în pragul iernii peste 1.000 de copii. „Haine, încălţări, dulciuri – sunt vise”

229
0
DISTRIBUIȚI

Părintele Dan Damaschin a lansat o nouă campanie umanitară înainte de intrarea în Postul Crăciunului. Preotul misionar de la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iaşi îi îndeamnă pe români să i se alăture şi să-l ajute să îmbrace şi să încalţe peste 1.000 de copii sărmani din judeţul Iaşi.

Personajul principal al campaniei „Fii bun de Crăciun” este Mălina, o fetiţă din comuna ieşeană Dagâţa care trăieşte, alături de cei şapte fraţi ai săi, de azi pe mâine. Copiii se află numai în îngrijirea mamei, după ce tatăl i-a părăsit.

Din cauza lipsurilor, familia a început iarna fără lemne şi fără provizii în cămară. Pentru Mălina şi pentru încă 1.000 de micuţi care trăiesc în condiţii la fel de grele, părintele Dan Damaschin a lansat un apel către toţi cei care pot contribui să le ofere „un Crăciun ca lumea”. Copiii pot fi ajutaţi prin donaţii online sau prin donaţii trimise prin poştă la biserica Maternităţii „Cuza-Vodă” din Iaşi.

Citeste mai mult: adev.ro/ozcp53

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ