Previziunile zodiacului țigănesc pentru luna martie. 4 zodii iau totul, iar alte...

Previziunile zodiacului țigănesc pentru luna martie. 4 zodii iau totul, iar alte 4 pierd totul

210
0
DISTRIBUIȚI

Luna martie se anunță una plină de succes mai ales pentru zodiile feminine. Află ce îți rezervă astrele conform zodiacului țigănesc. PUMNAL – BERBEC: În luna martie ți se deschid porți nebănuite ale succesului. Vei fi pe val toaă luna. Zilele norocoase pentru tine sunt 13, 14 și 18 martie.

COROANĂ – TAUR: Lași în urmă tot ce e rău și te concentrezi asupra chestiunilor esențiale din viața ta. Nu ai de ce să îți faci griji, căci vei avea parte de bani cu nemiluita. Zile norocoase: 8, 9 și 13 martie. SFEȘNIC – GEMENI: Cea de-a treia lună din an vine cu o serie de lecții de viață pentru tine. AI multe de învățat chiar de la dușmani. Zile norocoase: 4, 6 și 22 martie.

ROATĂ – RAC: Roata se întoarce exact când nu te aștepți. Vrei să câștigi încrederea celor din jur și reușești să faci asta fără să depui mari eforturi. E luna ta! Zile cu noroc: 8, 9 și 15 martie.STEAUA – LEU: Te preocupă starea ta de sănătate. În martie devii mai ipohondru, dar vei realiza că la mijloc sunt doar piticii de pe creierul tău. Zile norocoase: 8, 9, 10, 12, 14, 17 și 23 martie.CLOPOT – FECIOARĂ: Gândurile tale zboară departe, către alte meleaguri, către alte culturi. poate fi luna în care să emigrezi. Zile norocoase: 1, 3, 5, 6, 8 și 25 martie.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Nu ai motive să te plângi, căci în luna martie îți iese tot ce îți propui. Zile norocoase: 7, 17, 18 și 19 martie.CUȚIT – SCORPION: Acționezi pentru a te apăra. Vei fi pus în tot felul de situații complicate. Ai de făcut o serie de alegeri importante. Zile norocoase: 8, 9, 10 și 12 martie.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Te gândești serios să îngropi securea războiului cu rudele, dar te trezești din când în când cu câte o veste care dă peste cap planul tău de împăcare. Zile norocoase: 4, 15, 16 și 20 martie.POTCOAVĂ – CAPRICORN: Lasă în urmă trecutul și construiește-ți un plan pentru viitor. E timpul să demonstrezi de câte ești capabil. Zile norocoase: 7, 13, 17 și 22 martie.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ