Primarul din comuna care a atras cele mai multe fonduri europene, exclus...

Primarul din comuna care a atras cele mai multe fonduri europene, exclus din PSD: „Am fost dat afară noaptea ca hoţii”

230
0
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Ciugud (judeţul Alba), Gheorghe Damian, care a atras cele mai multe fonduri europene din ţară, a anunţat, miercuri, că a fost exclus din PSD, anunţând că va rămâne independent. Primarul a criticat modul în care a fost exclus “noaptea ca hoţii”, fără să i se dea dreptul la apărare.

Gheorghe Damian, care până la excludere era vicepreşedinte al PSD Alba şi unul dintre cei mai longevivi primari ai partidului din judeţ, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că excluderea sa din PSD a fost aprobată recent de conducerea centrală a partidului după ce o propunere în acest sens a fost îniantată în urmă cu un an de către organizaţia judeţeană din Alba.

El a spus că va rămâne independent, nu va contesta decizia, criticând însă faptul că nu i s-a oferit dreptul la apărare, iar decizia privind excluderea sa a fost luată de conducerea PSD Alba „noaptea ca hoţii”. Gheorghe Damian este la al cincilea mandat de primar al Ciugudului, comuna din România care a atras cele mai multe fonduri europene respectiv peste 27 de milioane de euro ceea ce ar reprezenta circa 9.000 de euro pe cap de locuitor. Damian a câştigat ultimele alegeri cu 85% din voturi, iar PSD are majoritatea în Consiliul Local Ciugud.

sursa: romaniatv.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ