Proiectul a fost aprobat! Statul oferă bani familiilor cu unul sau mai...

Proiectul a fost aprobat! Statul oferă bani familiilor cu unul sau mai mulți copii! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a primi între 300 şi 1.200 de lei

341
0
DISTRIBUIȚI

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marţi acordarea unui ajutor social de până la 1.200 de lei pentru familiile monoparentale, solicitanţii putând depune documentele necesare în vederea obţinerii banilor începând cu data de 4 decembrie.

„În acest moment, din partea statului, prin ministerul de resort, aceste familii primesc o sumă infimă, este vorba de circa 100 de lei. Astfel, pentru familiile monoparentale cu venit net lunar per membru de familie de până la 200 de lei, se acordă o sumă de 300 de lei pentru familiile cu un copil, 600 de lei pentru familiile cu 2 copii, 900 de lei pentru familiile cu 3 copii şi 1.200 lei pentru familiile cu 4 sau mai multi copii. Pentru familiile monoparentale cu venit net lunar per membru de familie cuprins intre 201 si 530 lei, se acordă o sumă de 200 de lei pentru familiile cu un copil, 400 de lei pentru familiile cu 2 copii, 600 de lei pentru familiile cu 3 copii şi 800 lei pentru familiile cu 4 sau mai mulţi copii”, a precizat primarul general Gabriela Firea.

Vor putea beneficia de ajutorul comunitar pentru familia monoparentală, familiile care îndeplinesc următoarele condiţii:părintele are domiciliul sau reşedinţa pe raza municipiului Bucureşti, figurează în baza de date a DGASPC de sector ca beneficiar al alocaţiei de susţinere pentru familia monoparentală.

Stimulentul financiar se acordă doar prin virament bancar.

Actele necesare sunt: cerere tip, declaraţie privind componenţa familiei, extras de cont pentru efectuarea viramentului bancar, adeverinţă emisă de organele fiscale prin care se atestă lipsa datoriilor faţă de bugetul de stat/local.

sursa:a1.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ