Raiul pe pamant! Cum arată orașul în care trăiesc numai femei! „Suntem...

Raiul pe pamant! Cum arată orașul în care trăiesc numai femei! „Suntem libere și…”

601
0
DISTRIBUIȚI

Cel mai inedit oraș din lume se găsește în Brazilia. Peste 90% din locuitori sunt femei aflate în căutarea dragostei care trăiesc după un sistem bine pus la punct și care au un set de reguli ce trebuie respectat cu strictețe de oricine dorește să aibă parte de o ședere prelungită în regiune. Femeile își gestionează afacerile la comun și au propria fermă. Orașul datează din anul 1891, atunci când o localnică a fost forțată să se căsătorească cu un bărbat pe care nu îl iubea.

Ea l-a părăsit și a fost excomunicată undeva unde și-a creat propriul stil de viață. Orașul Noiva do Cordeiro a devenit cunoscut după ce femeile care locuiesc aici au dat un anunț în care anunțau că sunt în căutare de bărbați care să locuiască cu ele, pentru a le ajuta în gospodărie și a duce o viață armonioasă împreună. Există însă și condiții pentru cei care doresc să facă parte din comunitate. Orice doritor trebuie să fie dispus să spele vasele și toaletele și să facă de mâncare pentru că femeile sunt fidele sistemului pe care l-au dezvoltat și consolidat.

„Nu este vorba despre faptul că suntem împotriva bărbaților, ci despre ideea că noi toți suntem egali”, au povestit reprezentantele pentru publicația Dailymail. Casele din Noiva do Cordeiro sunt văruite în mov, roz sau portocaliu, copacii sunt foarte bine aranjați și au trunchiul legat cu o fundiță de culoare pastelată, iar aroma de lavandă plutește peste tot în aer. Totul din Noiva do Cordeiro, un oraș ascuns în inima Brazilei, poartă o amprentă delicată de feminitate. Și nu este un lucru surprinzător dat fiind că orașul este guvernat de 600 de femei, dintre care 300 au o vârstă cuprinsă între 25 și 40 de ani.

Izolate într-un mod misterios de restul lumii de mai bine de un secol, ele sunt dedicate vieții simple și refuzului de a trăi într-o lume dominată de bărbați. Aici, femeile fac regulile și majoritatea muncii, de la finanțe la construirea propriilor case. Una dintre rezidente a scris în ziar despre povestea inedită . „Singurii bărbați care trăiesc aici sunt rude de-ale noastre. Nu am mai sărutat un bărbat de foarte mult timp. Cred că toate visăm la momentul în care ne vom îndrăgosti și ne vom întemeia propria familie”. După ce una dintre tinere a scris un anunț în care exprimă dorința ei și a prietenelor sale de a-și găsi sufletul pereche, telefonul public a sunat necontenit.

sursaȘ click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ