Răpire ca în filme pe aeroportul din Bangkok (VIDEO)

Răpire ca în filme pe aeroportul din Bangkok (VIDEO)

296
0
DISTRIBUIȚI

O cameră de supraveghere a suprins momentul în care o turistă chineză este răpită de patru bărbați și o femeie pe un aeroport din Bangkok. După ce Jincai Chen, în vârstă de 39 de ani, a ajuns în aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok, aceasta a fost atacată de patru chinezi îmbrăcați în negru și de o tailandeză. La scurt timp după răpire, grupul a cerut o răscumpărare 470.000 de dolari de la soțul femeii, Han Young Lim.

Bărbatul a plătit suma cerută, pe 18 mai, însă răpitorii au mai cerut încă 155.000 de dolari, fapt care l-a determinat pe soțul lui Chen să apeleze la intervenția autorităților. A doua zi, după apelul adresat autorităților, turista a fost eliberată într-un district din Bangkok.

Răpirea a fost plănuită de patru chinezi, un ofițer de imigrație, o tailandeză și zece localnici din Bangkok, a declarat generalul de poliție Surachate Hakparn. Generalul a adăugat că „poliția a lansat pe 18 mai o operațiune intensă, care a dus la eliberarea femeii”. Hakparn a precizat că poliția tailandeză încearcă acum să recupereze banii de răscumpărare, pentru a-i fi înapoiați păgubiților.

sursa: digi24.ro

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ