Războiul VEDETELOR GOALE. S-au „bătut” NUD pe INTERNET pentru LIKE-URI. Anna Lesko...

Războiul VEDETELOR GOALE. S-au „bătut” NUD pe INTERNET pentru LIKE-URI. Anna Lesko și Alexandra Stan au sucit mințile fanilor. Care câștigă? FOTO INCENDIAR

650
0
DISTRIBUIȚI

Anna Lesko și Alexandra Stan, despre care se știe deja că sunt lipsite de inhibiții, aruncă scena mondenă în aer. Au apărut goale pe internet, pentru likeuri. Războiul vedetelor a început. Anna Lesko și Alexandra Stan au apărut goale pe internet. Divele au postat poze nud pe rețelele de socializare pentru likeuri.

Cine va câștiga? Iată că cele două soliste se duelează nu doar în melodii pe YouTube, ci și în like-uri pe Facebook sau Instragram. Recent, Anna Lesko ne-a convins că, la 39 de ani, are încă ce să arate și i-a înnebunit pe fani cu o fotografie în care apare mai mult goală. O geacă sport aruncată pe umeri abia îi acoperea silicoanele uriașe, iar fustița mini nu avea mai mult de 30 de centimetri, scrie Click.

Și Alexandra Stan e obișnuită să facă poze seminud, mai ales că are peste 4 milioanele de fani pe rețelele sociale, iar aceștia vor mereu să-și clătească ochii cu ceva nou. În duelul de pe Instagram, acolo unde solistele și-au pus fotografiile pe care vi le arătăm aici, câștigătoare a ieșit Alexandra, cu 21.653 de like-uri. Anna a adunat 7.261.

sursa: evz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ