RIHANNA SI SIA VIN IN ROMANIA! UITE CAND VOR AVEA LOC CONCERTELE

RIHANNA SI SIA VIN IN ROMANIA! UITE CAND VOR AVEA LOC CONCERTELE

915
0
DISTRIBUIȚI

Luna august va fi luna concertelor in capitala. Artisti precum Rihann si Sia vor concerta pentru prima data in Romania.

rihanna-sia_0

Rihanna, frumoasa artista de 28 de ani si-a obisnuit fanii cu specatacole incendiare, miscari provocatoare, dar mai ales hituri, de toate acestea vom avea parte la concertul pe care il va sustine pentru prima data in Romania pe 14 august. Umbrella, Rude Boy, Four Five sunt doar cateva dintre melodiile artistei care au devenit adevarate hituri si pe care le vom auzi in Piata Constitutiei.

Sia, cantareata care a cucerit lumea cu vocea ei, va veni si ea in Romania pe 17 august. Artista va canta pentru prima data pentru publicul roman in cadrul festivalului Zutopia Music. „Chandelier”, „Taken for granted” sau „Elastic Heart” sunt cateva dintre melodiile artistei care au consacrat-o.

La asemenea oaspeti si biletele vor fi pe masura, la Rihanna pretul biletelor pornesc de la 150 lei si ajung pana la 648 ron in zona VIP, iar la SIA pretul biletelor variaza intre 145 si 486 lei. Fanii muzicii house vor avea si ei parte de o surpriza vara aceasta, Steve Aoki, un muzician american de renume va veni in tara noastra.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ