ROCHII DE MIREASA FACUTE DINTR-UN MATERIAL NEOBISNUIT

ROCHII DE MIREASA FACUTE DINTR-UN MATERIAL NEOBISNUIT

3860
0
DISTRIBUIȚI

Cum ar fi sa ai o rochie de mireasa de vis pentru nunta ta pe care sa nu dai multi bani? Ei bine, se poate. Exista creatii pentru marea zi facute din materiale la care nici nu ne-am fi gandit…cum ar fi hartia igienica!

8af40ae5-0703-4a05-8601-067b69e68d56-rs_768Foto: theknot.com

Inca din anul 2012, la New York, are loc concursul rochiilor de mireasa confectionate din hartie igienica si este un eveniment ideal pentru cei cu bugete mici. La editia din acest an, 10 creatii au ajuns in finala dintr-un total de 1500 de inscrisi.

Designerii au creat rochiile doar din hartie igienica si lipici, pe alocuri au avut voie sa foloseasca si acum. In functie de model, pentru realizarea unei astfel de rochii sunt necesare intre 9 si 70 de role de hartie igienica.

O tanara din Brooklyn a fost declarata castigatoare, iar creatia ei a fost inspirata de…o furtuna de zazpada. Designerul a primit un premiu de 10 mii de dolari!

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ