ROMÂNCA LAURA BRETAN A UIMIT AMERICA ÎN FINALA „AMERICA’S GOT TALENT”

ROMÂNCA LAURA BRETAN A UIMIT AMERICA ÎN FINALA „AMERICA’S GOT TALENT”

1079
0
DISTRIBUIȚI

Romanca, Laura Bretan, a reusit inca o data sa cucereasca publicul de peste ocean, in finala concursului „America’s Got Talent”.

laura_bretan

Copila, in varsta de 14 ani, a urcat pe scena intr-o rochie lunga, alba, de printesa, plina de luminite, iar in spatele sau a avut o orchestra. Pentru ultima etapa a concursului, romanca a ales „O Mio Babbino Caro”, aceeasi pe care a cantat-o in preselectiile din Romania.

Mândră de alegerea sa de a o trimite pe Laura Bretan din preselecții direct în semifinale, fosta Spice Girls, Mel B, a lăutat-o și ea pe românca de 14 ani: ”S-a văzut că ai avut emoții în această seară, dar fiecare notă atinsă a fost perfectă… Ce spectacol”.

În cele din urmă, a fost rândul lui Heidi Klum să își spună părerea despre reprezentanția lui Bretan, iar răspunsul ei nu a diferit de cel al colegilor săi jurați. ”În această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină”, a spus fostul model internațional.

Din păcate, emoțiile încă nu au luat final. După ce toți cei patru finaliști au trecut prin fața juriului, a început votul spectatorilor, iar rezultatele încă nu au fost anunțate. Marele câștigător va fi anunțat în miercuri seara, în a doua parte a finalei America’s Got Talent.

In varsta de 14 ani, Laura s-a nascut la Chicago, intr-o familie de romani. Dupa ce se va incheia, show-ul din Statele Unite, Laura a anuntat, ca vrea sa revina in Romania, pentru a sustine niste concerte caritabile.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ