Rusia, prima reacţie după atacarea Siriei: „Nu va rămâne fără consecinţe”

Rusia, prima reacţie după atacarea Siriei: „Nu va rămâne fără consecinţe”

21
0
DISTRIBUIȚI

Prima reacție a Rusiei în urma atacului asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus la Washington. Anatoli Antonov a avertizat că loviturile vor avea consecințe. Statele Unite ale Americii, Franța și Marea Britanie au bombardat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai multe ținte guvernamentale din Siria drept reacție la presupusul atac chimic din orașul Douma.

“”Se implementează un scenariu prestabilit. Suntem din nou ameninţaţi. Am avertizat că astfel de acţiuni nu vor rămâne fără consecinţe”, a scris ambasadorul Anatoli Antonov pe Twitter. “Insultarea preşedintelui Rusiei este inacceptabilă şi inadmisibilă. SUA, posesoare ale celui mai mare arsenal de arme chimice, nu au dreptul moral de a învinovăţi alte ţări“, a continuat acesta.

Statele Unite, alături de Franța și Marea Britanie, au bombardat mai multe ținte din Siria, ca răspuns la atacul chimic de la Douma, soldat cu zeci de morți. ”Sistemele antiaeriene siriene S-125, S-200, Buk şi Kvadrat au fost implicate în operaţiunile de interceptare a rachetelor.

Aceste sisteme au fost fabricate în Uniunea Sovietică în urmă cu peste 30 de ani. Peste o sută de rachete de croazieră şi sol-aer au fost lansate către ţinte civile şi militare din Siria de către nave americane, britanice şi franceze”, a transmis Ministerul rus al Apărării.

sursa: romaniatv.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ