S-A DAT STARTUL INSCRIERILOR PENTRU MISS WORLD ROMANIA 2016. CUM TE POTI...

S-A DAT STARTUL INSCRIERILOR PENTRU MISS WORLD ROMANIA 2016. CUM TE POTI INSCRIE

940
0
DISTRIBUIȚI

Au inceput inscrierile pentru selectia finalistelor care vor participa in 2016 la concursul de frumusete Miss World Romania se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

natalia-ioana-onet-miss-world-romania-2015Foto: mediafax.ro

Anul trecut reprezentanta Romaniei, Natalia Onet, a obtinut un rezultat foarte bun pentru tara noastra, ea clasandu-se pe locul 17 din 120 de tari participante. In acest sens, organizatorii concursului anunta deschiderea campaniei de inscrieri pentru toate domnisoarele cu varsta cuprinsa intre 161 si 26 de ani, cu o inaltime de minim 1.65 m care vor sa reprezinte Romania la Miss World 2016. Inscrierile pentru competitie se fac printr-un formular online pe care il gasiti AICI

La finalul competiţiei Miss World 2015 Natalia Oneţ a fost premiată de către organizatorii chinezi cu titlul Miss World East Europe primind ca premiu un contract de modeling în valoare de 30.000 de euro pentru an de zile oferit de către una dintre cele mai importante agenţii de modele din China.

Rezultatul Nataliei Oneţ este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreagă istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss Internaţional) după ce Ioana Valentina Boitor – s-a clasat pe locul 2 (First Runner-up) în cadrul Miss World din 2006.

Creat în Marea Britanie, competiţia Miss World a fost organizată pentru prima dată în anul 1951, fiind prima competiţie internaţională de frumuseţe majoră organizată la nivel mondial şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe în acest moment.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ