S-A DESCHIS PRIMA TERASA PENTRU NUDISTI IN MIJLOCUL UNUI ORAS

S-A DESCHIS PRIMA TERASA PENTRU NUDISTI IN MIJLOCUL UNUI ORAS

1060
0
DISTRIBUIȚI

Cum ar fi sa vrei sa iesi in oras si sa nu mai ai problema cu ce sa te imbraci? Ei bine, se poate. Un om de afaceri, din Marea Britanie, s-a gandit sa deschida prima terasa pentru nudisti.

3710C42100000578-3734312-The_60ft_high_terrace_offers_spectacular_views_of_some_of_the_ci-a-4_1470901689336Foto: NOW TV

Situata in mijlocul Londrei si la o inaltime de 60 de metri, ferita de ochii indiscretilor, Now TV este prima terasa adresata nudistilor. Inaugurarea a avut loc acum cateva zile si deja locatia este luata cu asalt de cei care doresc sa bea un cocktail fara haine pe ei. Nici panorama nu este de neglijat, terasa ofera vederi spectaculoase catre principalele atractii ale Londrei cum ar fi Big Ben, Palatul Parlamentului, Tamisa sau Westminster Abbey.

naked-2Foto: NOW TV

Proprietarii vor sa ofere tinerilor un loc unde sa-si petreaca cateva ore de relaxare, sa capete un bronz sau chiar sa sara la o trambulina, goi. Pretul nu este deloc de neglijat, un abonament pentru toata ziua costa aproximativ 50 de lire. Terasa s-a deschis in urma prognezei meteorologilor, care au prezis un val de caldura, pentru Londra, in perioada urmatoare.

Gidon Katz, managerul barului NOW TV, spune ca ideea de a deschide o astfel de terasa i-a venit in urma unui studiu realizat de catre o companie specializata si in care se arata ca tinerii britanici din ziua de azi sunt generatia „No Strings”, total diferita de cea a parintilor lor. Accesul nu este permis celor sub 18 ani, iar rezervarile se pot face pe nowtv.com

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ