S-A DESCOPERIT CARE ESTE CEL MAI BINE PLATIT JOB DIN LUME. VEZI...

S-A DESCOPERIT CARE ESTE CEL MAI BINE PLATIT JOB DIN LUME. VEZI CAT POTI CASTIGA INTR-O LUNA

939
0
DISTRIBUIȚI

Pentru a creste un copil ai nevoie de foarte multa energie, rabdare si trebuie sa te dedici cu totul numai lui, dar nu s-a gandit nimeni cu ar fi sa ingrijeste un pui de urs panda.

pandaFoto: adevarul.ro

Daca vrei sa te apuci de acest job ar trebui sa stii ca este nevoie de foarta multa rabdare, mai ales pentru ca la nastere acestia cantaresc aproximativ 100 de grame. Totodata, acestia sunt orbi si aud foarte slab atunci cand sunt mici, asa ca au nevoie de foarte multa atentie. Este chiar uimitor faptul ca aceste creaturi minuscule pot supravietui si pot deveni atat de puternice odata cu trecerea timpului.

Ursii panda sunt recunoscuti ca au nevoie de toata atentia pentru ca abia dupa 4 luni ei pot incepe sa faca primii pasi si aproape jumatate de an pentru a incepe sa roada din betele de bambus.

Daca vrei sa te ocupi de acesti pui poti castiga pana la 32.000 de dolari, insa trebuie sa petreci 365 de zile pe an avand grija de ei.

Citeste mai multe pe huff.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ