S-a descoperit organul care îmbătrânește cel mai repede

S-a descoperit organul care îmbătrânește cel mai repede

1402
0
DISTRIBUIȚI

Zona care îmbătrânește cel mai repede este pielea de pe piept conform unui studiu publicat în jurnalul Genome Biology. Această zonă este una extrem de sensibilă și de aceea ea este zona pe care apar primele semne ale îmbătrânirii.

Dacă ai început să observi deja primele semne ale îmbătrânirii pielii poți opri acest proces. Pielea lăsată sau lipsită de tonus poate să-și îmbunătățească aspectul.

Slăbitul și îngrășarea, o sarcină sau un sutien care nu oferă suportul necesar pot duce la întinderea pielii și la modificare elasticității țesutului. Hidratarea poate preveni și poate ajuta pielea în procesul de îmbătrânire.

Crema cu factor de protecție solară nu este necesară doar pe timp de vară, la plajă, când singurele lucruri care ne acoperă cel mai mare organ al corpului sunt costumele de baie. Dacă obișnuiești să porți maiouri, tricouri, pantaloni scurți, ai grijă de pielea ta și protejeaz-o cu cremă cu FPS. Expunerea la soare îmbătrânește prematur pielea, în special cea pe pe piept.

Cremele hidratante și cremele cu factor de protecție folosite zilnic pot ajuta mult în procesul de îmbătrânire.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ