S-a dus la prostituate cu bani traşi la xerox! Ce a urmat...

S-a dus la prostituate cu bani traşi la xerox! Ce a urmat e greu de imaginat

330
0
DISTRIBUIȚI

La asta nu te-ai fi gândit! Un bărbat din Dâmboviţa a vrut să aibă parte de „plăcere” gratis, dar a plătit mai scump decât s-ar fi aşteptat.

Autorităţile din Găeşti au avut parte de un caz mai puţin întâlnit. Un bărbat din Valea Mare ar fi plătit prostituatele cu bani falşi, în bancnote de 50 de lire scoase la xerox. În primă instanţă, acestea au acceptat banii, însă nu au avut încredere, aşa că au verificat. Acestea au sunat imediat la poliţie pentru a-l denunţa pe bărbat că are asupra sa bani falşi.

Bărbatul este cercetat, pentru 60 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate, conform spynews.ro.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ