Sătul să fie bătut de poliţişti, un elev din Buzău dus la...

Sătul să fie bătut de poliţişti, un elev din Buzău dus la secţie a pornit camera telefonului. Ce a urmat este revoltător. „Te joc în picioare, panaramă!” (Audio)

210
0
DISTRIBUIȚI

Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzău, acuză că a fost bătut în repetate rânduri de poliţiştii din comuna Cernătești.

Băiatul susţine că şeful de post din localitate l-a agresat fizic și verbal în timp ce a fost audiat, duminică, la postul de poliție din localitate.

Mihai E. locuiește în Cernătești alături de bunicul său, după ce mama lui a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl a decedat. Elev la Liceul cu Programul Sportiv din Buzău, băiatul povestește că nu este ușă de biserică, dar că i se pare nedrept modul în care a fost tratat de șeful de post din Cernătești:

„Duminică, după ce ne-am jucat fotbal, m-am luat de un băiat de la noi din comună. Mama lui s-a dus și m-a pârât la poliție. Domnul Eusebiu și încă doi polițiști au venit după mine la magazin și m-au dus la secție.Acolo m-a înjurat de mama și m-a lovit cu palma și cu pumnul. Nu e prima dată când mă bate. M-a mai bătut o dată, mai demult, când am fost eu implicat într-un scandal în comună”, a relatat tânărul, care s-a ales cu o amendă de 300 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Imediat după incident, băiatul a chemat salvarea, care l-a dus la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Medicii de aici i-au dat drumul acasă.

Vezi continuarea pe observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ