SCANDALOS! CUM A FOST FILMAT UN CERSETOR DUPA CE A PRIMIT BANI...

SCANDALOS! CUM A FOST FILMAT UN CERSETOR DUPA CE A PRIMIT BANI DE LA OAMENI

540
0
DISTRIBUIȚI

II vedem peste tot, pe strada, in mijloacele de transport sau in magazine si deseori ne starnesc mila din cauza situatiei in care se afla, dar de cele mai multe ori insala oamenii pentru bani. Nu de putine ori au fost cazuri in care aveau asupra lor mii de lei, bani facuti in numai cateva ore.

cersetorFoto: viata-libera.ro

Este vorba despre un cersetor din Hateg, jud Hunedoara, care a fost filmat de un trecator in timp ce se ridica din scaunul cu rotile si se urca intr-un taxi. Acesta cerea bani oamenilor pe motiv ca nu isi poate folosi picioarele, fiind imobilizat intr-un scaun cu rotile.

In filmulet, este infatisat in timp ce primeste bani de la o femeie, iar la scurt timp se ridica din scaun, il strange cu grija, apoi il aseaza frumos in portbagajul unui taxi.

Potrivit adevarul.ro individul este vazut foarte des in preajma Manastirii Prislop, unde obtine sume importante de bani din cersetorie. Unii dintre cunoscutii sai au afirmat ca este nevoit sa recurga la inselaciune, prefacandu-se olog, pentru ca are o pensie foarte mica.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de nici un comentariu:

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ