SCAPA DE VERGETURI SI RIDURI CU ULEI DIN SAMBURI DE STRUGURI

SCAPA DE VERGETURI SI RIDURI CU ULEI DIN SAMBURI DE STRUGURI

708
0
DISTRIBUIȚI

Este unul dintre cele mai eficiente produse de înfrumusețare, fiind renumit pentru proprietățile sale hidratante și antiîmbătrânire.

ulei-din-samburi-de-struguri

Vorbim despre de-acum celebrul ulei din sâmburi de struguri, care aduce numeroase beneficii frumuseții, luptând eficient împotriva deteriorării pielii, determinate de înaintarea în vârstă. Descoperă, în cele ce urmează, beneficiile pe care acest ulei din sâmburi de struguri le aduce frumuseții.

Cum folosești uleiul din sâmburi de struguri împotriva vergeturilor

Vergeturile apar ca urmare a întinderii pielii, urmate de o ruptură a fibrelor subcutanate. Acest lucru se întâmplă în principal din cauza scăderii producției de colagen, substanță responsabilă cu menținerea elasticității pielii.

Să recunoaștem, nu există femeie care să nu fie complexată de vergeturi. Din nefericire, nu există niciun remediu miraculos care să le facă să dispară definitiv, însă pot fi estompate cu ajutorul acestui ulei din sâmburi de struguri.

Masajul cu ulei este cu atât mai recomandat în perioada sarcinii, pentru prevenirea vergeturilor care pot apărea pe burtă.

Cum folosești uleiul din sâmburi de struguri ca să scapi de riduri

La fel ca și în cazul vergeturilor, nici ridurile nu pot fi eliminate complet, mai ales cele adânci. Pot fi însă atenuate considerabil, iar uleiul din sâmburi de struguri chiar face minuni. Masează-te zilnic cu acest ulei în zonele predispuse la apariția ridurilor: în jurul ochilor și în colțurile gurii.

De asemenea, poți adăuga câteva picături de ulei din sâmburi de struguri în crema de față pe care o folosești în mod uzual. Aceasta acționează în sensul atenuării ridurilor deja existente sau, dacă acestea nu s-au instalat încă, al prevenirii apariției lor, al hrănirii și hidratării tenului. Rezultatul? O piele elastică, strălucitoare, luminoasă și vizibil întinerită.

 

Sursa: avantaje.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ