Scene desprinse din filmele pentru adulti EXPLICITE, filmate la fereastra PARLAMENTULUI de...

Scene desprinse din filmele pentru adulti EXPLICITE, filmate la fereastra PARLAMENTULUI de un trecător VIDEO INDECENT

341
0
DISTRIBUIȚI

O serie de imagini explicite surprinse la una dintre ferestrele parlametului rus fac furori pe internet. Astfel, în timpul nopţii, un trecător a filmat un cuplu care întreţinea relaţii intime în clădirea respectivă.

Clădirea Parlamentului din Moscova a devenit subiect de bârfă în lumea întreagă după ce un trecător a filmat o scenă de sex fierbinte la una dintre ferestrele clădirii, potrivit Mirror.

În filmare se vede cum cuplul are mâinile pe geam în timp îmbrăţişărilor pătimaşe. Inedt este faptul că aceasta este singura cameră din clădire care are becurile aprinse, motiv pentru care au atras atenţia trecătorilor. Imaginile au fost capturate în anul 2013, însă au redevenit virale recent, fiind vizionate de peste 72.000 de oameni în doar 24 de ore.

Vezi video pe mirror.co.uk

sursa: romaniatv.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ