Scene pentru adulți cu Monica Gabor într-un restaurant. Acum s-a aflat totul...

Scene pentru adulți cu Monica Gabor într-un restaurant. Acum s-a aflat totul despre partida de amor. Înregistrarea a fost făcută publică

560
0
DISTRIBUIȚI

În 2007 Monica şi Irinel Columbeanu au fost implicaţi într-un scandal, după ce în presă au apărut imagini cu vedeta care îi făcea sex oral soţului ei într-un restaurant.

Insă, jurnalistul Mircea N. Stoian a făcut public adevărul din spatele acestui scandal care a făcut mare vâlvă la vremea respectivă. Acesta susține, pe blogul său, că partida de sex oral din restaurant a fost o făcătură. Totul a fpost pus la cale de Irinel și un jurnalist cunoscut, care acum nu mai este în viață, pentru ca omul de afaceri și Monica Gabor să fie și mai mediatizați.

„Alături de Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, ex-Columbeanu a fost femeia cea mai mediatizată a ultimelor două decenii, ambele concurând cu succes, la locul I în expunere mediatică. Cu toate că multe firme puternice au cheltuit și cheltuiesc sute de mii de euro pentru a atinge gradul de mediatizare la care au ajuns cele două, nici o companie nu se poate lăuda că a reușit să obțină o vizibilitate atât de mare cu costuri atât de mici, indiferent cât se screm agențiile de publicitate, și copywriterii, mulți dintre ei foști ziariști la nivel mediocru. Momentul culminat al expunerii în presă a divei de la Piatra Neamț a fost apariția pe piață a unui film în care Monica, pe post de consoartă cu drepturi depline, îi executa o felație soțului de atunci Irinel, și el beneficiarul unei mediatizări la care ar fi sperat niciodată.

În spatele acestei povești se ascunde un om a cărui prezență mediatică a marcat fundamental evoluția presei tabloide românești. E vorba de… mentorul meu în ale golăniei de presă,… prieten adevărat, profesor de franceză, om de rafinată cultură, geniu al combinațiilor de presă și ziarist inconfundabil, prea repede dispărut de pe această lume, pe care noi, discipolii întru presă l-am iubit și respectat. Dacă ar mai fi trăit, ar fi pus presa pe jar și acum…

Iată cum arată adevărata poveste a momentului în care Monica Columbeanu îi face sex oral soțului, întun separeu de restaurant, povestit de…, la un pahar de vin, întro cârciumă din cartierul Panduri, unde a locuit.

În perioada respectivă… era ”consilierul de comunicare” al lui Irinel Columbeanu, fostul meu coleg de liceu, a cărui minte ascuțită compensează statura ingrată cu care l-a înzestrat natura. Iată povestea.
”Eram la Iri la piscină și vorbeam de una, de alta, ca de obicei. Iri și-a luat la un moment dat inima în dinți și m-a întreabat:
–Cum facem să mai apar și eu în presă? m-a întrebat Iri
–Hai să ne gândim” Ce-ar fi să-ți facă nevastă-ta un oral care să fie filmat” i-am spus cu oarecare teamă. Nu credeam că va accepta.
–Nu, nu.- a protestat Irinel- e prea nasol. Nu vreau. Mă expun prea tare”
–Hai că nu se va vedea nimic. l-am asigurat, intuind că, în final, va accepta
–În plus impactul va fi foarte mare – i-am răspuns.
Până la urmă, după ce i-am spus cum va arăta filmarea și ce se va întâmpla după ce va ieși pe piață a acceptat. Monica a acceptat fără nici un alt comentariu. Știa că povestea asta cu filmul îi va ridica și mai mult cota pe piață. Cum ea scotea bani buni din prezentări de modă și apariții la televizor, un film ca ăsta îi venea mănușă, mai ales că nu avea nimic indecent sau imoral în el. Făcea sex oral soțului, nu unui străin.

In plus, nu se vedea nimic, totul era mimat. Am inventat o poveste cu un chelner, care a filmat totul și a vrut să vândă materialul uni ziar. Până la urmă filmul a apărut fără implicarea cuiva. Ca nimeni să nu aibă ce comenta, zona în care Monica presta era obturată de un pahar. Ne-am chinuit o grămadă să punem paharul ăla acolo ca să nu se vadă nimic. Monica a mimat perfect.

 

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ