Scrisoarea emoționantă a unei tinere pentru violatorul ei

Scrisoarea emoționantă a unei tinere pentru violatorul ei

279
0
DISTRIBUIȚI

O tanara a scris o scrisoare pentru barbatul care a a sechestrat-o si a vrut sa o violeze.Sara Roebuckm din Marea Britanie, abia se mutase in Franta pentru un internship, cand intr-o seara in care a iesit in club, s-a trezit brusc atacata de un barbat.

La un an dupa intamplare, tanara s-a destainuit intr-o scrisoare emotionanta catre cel care a vrut sa o violeze.

„Draga individ! Iti scriu in aceasta seara rece de decembrie, la aproape un an dupa ce ai incercat sa ma violezi, penru ca e prima oara cand ma simt suficient de puternica sa pun pixul pe foaie”, scrie tanara, potrivit stirilekanald.ro

„Iti scriu pentru ca in dupa amiaza asta ne intalnim din nou, doar ca imprejurarile nu sunt aceleasi. Mainile tale erau incatusate, nu imi cuprindeau corpul.

Spui ca ce ai facut a durat doar cateva minute, nu ca m-ai inchis in camera pentru 20 de minute, timp in care ai incercat sa ma dezbraci, m-ai izbit de chiuveta si ai incercat sa ma violezi.Ai spus ca erai peste mine pe podea pentru ca mi-a cazut bautura si am alunecat, nu pentru ca dupa ce am reusit sa te imping dintre picioarele mele, m-ai prins si m-ai impins pe podea, tintuindu-ma cu corpul tau. Pentru ca nu tu ai decis sa te opresti. Eu m-am impotrivit. Ochii tai erau negri si te-ai uitat direct in sufletul meu si mi-ai spus ca nu iti pasa ca am spus nu”.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ