Se caută soldaţi în Armata Română. Ce condiţii se impun şi la...

Se caută soldaţi în Armata Română. Ce condiţii se impun şi la ce unităţi vor fi detaşaţi voluntarii

149
0
DISTRIBUIȚI

Centrul Militar Judeţean Ialomiţa continuă recrutarea candidaţilor care doresc să devina soldat sau gradat voluntar, sunt aşteptaţi până pe 20 octombrie la Centrul Militar Judeţean Ialomiţa, unde vor primi informaţii privind recrutarea(consiliere şi intocmire dosar candidat); selecţia: susţinerea probelor eliminatorii (psihologice şi sportive) la U.M. beneficiară şi vizita medicală;  programul de pregătire iniţială şi de specialitate.

Ce documente sunt necesare:   a) actul de identitate în original şi copie;   b) certificate de cazier judiciar, eliberat cu maximum şase luni înainte de data depunerii;   c) acte de studii şi/sau alte documente care atestă alte competenţe dobandite in viaţa civilă, în copie şi original;   d) livretul militar, în original şi copie, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist.

Candidaţii provenţi din zona Slobozia-Feteşti pot opta şi pentru unitătţ militare din judeţul Constanta, iar potenţialii candidaţi din zona Urziceni pentru U.M.01654 Buzău. Detalii suplimentare se pot obţine la Centrul Militar Judeţean Ialomiţa, situat în Slobozia, strada Lacului nr.6, telefon :0243235286, 0243230710.

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/slobozia/se-cauta-soldati-armata-romana-conditii-impun-unitati-vor-detasati-voluntarii-1_59dc87a85ab6550cb8fd4fef/index.html

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ