SE DAU BANI! Statul oferă 10.000 de euro pentru toţi copiii născuţi...

SE DAU BANI! Statul oferă 10.000 de euro pentru toţi copiii născuţi după 1 ianuarie 2018. Care sunt condiţiile

233
0
DISTRIBUIȚI

Potrivit unei proiect de lege aflat în Parlamentul României, toți copiii născuți după data de 1 ianuarie 2018 vor primi 10.000 de euro când împlinesc 18 ani. Dacă legea va fi adoptată, statul urmează să ofere suma de 10.000 de euro fiecărui copil născut după data de 1 ianuarie 2018, însă doar la împlinirea vârstei de 18 ani.

Astfel, în baza acestei legi, statul va deschide câte un cont bancar la CEC Bank pentru fiecare copil născut începând cu data de 1 ianuarie 2018 şi va depune zilnic câte un euro în fiecare cont până la împlinirea vârstei de 18 ani, astfel încât, în contul fiecărui copil să se adune, cu tot cu dobânzi, suma de 10.000 de euro.

Banii vor putea fi uzilizaţi doar după vârsta de 18 ani, în următoarele situaţii: pentru studii universitare, pentru a-şi deschide o afacere, pentru a-şi achiziţiona o locuinţă şi pentru a se trata în caz de boală ce necesită tratament costisitor.

10.000 de euro pentru fiecare copil din România. Această lege cu depozitul bancar are rolul de a recompensa fiecare copil născut în România, un fel de mulţumire din partea statului pentru că a venit pe lume. În acelaşi timp, aceasta va fi dovada că statul se gândeşte la copil şi la viitorul lui, în sensul că, în momentul în care copilul va deveni major, el va avea un ajutor ca să pornească pe un nou drum în viaţă.

Depozitul bancar va fi acordat doar titularului și doar dacă acesta va urma şcoala şi va absolvi 12 clase. Depozitul bancar nu se moşteneşte şi nu poate fi transferat către o altă persoană, indiferent de gradul de rudenie.

sursa: observator.tv

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ