Semn divin la mormântul Laurei Stoica, în ziua în care ar fi...

Semn divin la mormântul Laurei Stoica, în ziua în care ar fi împlinit 50 de ani! Ce i s-a întâmplat mamei artistei în momentul în care a aprins lumânarea

167
0
DISTRIBUIȚI

Durerea trece, dorul rămâne. Mama Laurei Stoica ştie cel mai bine acest lucru. De 11 ani femeia adorme cu gândul la copila ei. În ziua în care artista ar fi împlinit 50 de ani, îndureratul părinte a primit un semn de dincolo.

Laura Stoica ar fi împlinit 50 de ani, dacă viaţa ei nu ar fi fost curmată într-un teribil accident rutier, petrecut pe DN2. Pe data de 9 martie 2006, trei suflete au pierit pe loc, solista se afla în maşină alături de logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu, şi purta în pântece un suflet nevinovat, rodul iubirii .

Mama Laurei Stoica a avut parte de un miracol inexplicabil, iar femeia este convinsă că este un semn din partea fiice.i  Recent, femeia a fost să aprindă o lumânare la mormântul fiicei.

La un moment dat o pisică s-a apropiat de acesta, zâbovind minute bune lângă mormântul artistei.  După acest moment, Elena, mama Laurei Stoica, este convinsă că fiica ei s-a reîncarnat într-o pisică, iar momentul straniu din cimitir nu este deloc o întâmplare.

sursa: spynews.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ