SI-AU DISTRUS FATA DIN DORINTA DE A ARATA MAI BINE

SI-AU DISTRUS FATA DIN DORINTA DE A ARATA MAI BINE

741
0
DISTRIBUIȚI

Orice femeie isi doreste sa arate mai bine, sa schimbe ceva astfel incat sa atinga perfectiunea. Chiar si vedetele internationale, recunoscute pentru frumusetea lor, au astfel de probleme.

topul-vedetelor-care-si-au-distrus-buzele-cu-operatii-estetice_6_size2

Si uneori, le pica victime propriile buze. Teoretic, buzele sunt definitia senzualitatii. Dar ce te faci cand te trezesti cu un desfundator de toalete in loc de buze senzuale? Iata mai jos cateva exemple celebre.

1. Nicole Kidman

topul-vedetelor-care-si-au-distrus-buzele-cu-operatii-estetice_1

De o frumusete rara, dar rece, aceasta femeie nu a avut niciodata buze carnoase. Dar nu a deranjat pe nimeni, cu exceptia ei. Asa ca si-a pus si ea botox. Iar rezultatul a fost dezastruos. Toate trasaturile ei au fost puternic afectate.

2. Nikki Cox

topul-vedetelor-care-si-au-distrus-buzele-cu-operatii-estetice_2

Senzuala si frumoasa, Nikki Cox a simtit ca poate face mai mult pentru ea. A apelat la esteticieni, care i-au marit buzele, buze oricum mari. Acum, arata cum arata..

3. Melanie Griffith

topul-vedetelor-care-si-au-distrus-buzele-cu-operatii-estetice_3

Este exemplu perfect al femeii care nu stie sa isi duca batranetea cu demnitate. A facut nenumarate operatii, si probabil ca peste sute de ani va fi expusa intr-un muzeu, fara sa fie nevoie sa fie tinuta in formol.

4. Jessica Simpson

topul-vedetelor-care-si-au-distrus-buzele-cu-operatii-estetice_5

Cantareata o fi crezut ca isi poate imbunatai performantele, ca buzele ei pot incadra perfect un microfon acum.

5. Paris Hilton

topul-vedetelor-care-si-au-distrus-buzele-cu-operatii-estetice_4

Cand ai bani, dar e vai de …buze. A dat bani grei sa se mutileze in asemenea hal. Si, din pacate pentru ea, nu mai poate da inapoi.

Foto: perfecte.ro

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ