Şi-au transmis propria moarte, LIVE, pe Facebook! Trei tineri AU MURIT PE...

Şi-au transmis propria moarte, LIVE, pe Facebook! Trei tineri AU MURIT PE LOC, al patrulea e în comă. Mii de oameni au privit oroarea în direct (VIDEO)

154
0
DISTRIBUIȚI

Trei adolescenţi au murit, iar un altul este în stare critică, după ce poliţiştii au deschis focul asupra maşinii în care se aflau.

Incidentul a avut loc în timpul unei operaţiuni anti-drog, în Brazilia, cei patru tineri fiind urmăriţi de un elicopter al Poliţiei.

Băieţii se îndreptau cu maşina spre Rio de Janeiro în momentul în care poliţiştii au deschis focul. Întreg incidentul a fost tansmis live pe Facebook, unul dintre tineri filmând grupul din maşină cu telefonul mobil.

La un moment dat, în înregistrare se aud focurile de armă, iar telefonul cade din mâna tânărului. Potrivit presei din Brazilia, trei dintre tinerii care se aflau în maşină au murit pe loc, iar al patrulea este în stare critică.

Cei patru erau suspectaţi că făceau trafic cu droguri.

sunrsa: observator.tv

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ