Şi-a filmat iubita în ipostaze compromiţătoare şi a postat pe Facebook totul...

Şi-a filmat iubita în ipostaze compromiţătoare şi a postat pe Facebook totul (FOTO)

127
0
DISTRIBUIȚI

Tânărul de 19 ani, din Grădinari, judeţul Olt, a avut o relaţie amoroasă cu o fată din aceeaşi localitate, în vârstă de 16 ani. În timpul relaţiei, tânărul a realizat un film cu tânăra, pe care ulterior, din răzbunare, când tânăra a ales un alt bărbat cu care să aibă o relaţie, i-a trimis noului iubit filmuleţul.

După ce filmarea a ajuns pe reţeaua de socializare, mama fetei a anunţat poliţia. „La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt, au efectuat o percheziţie domiciliară, în judeţul Olt, la locuinţa unei persoane bănuită de pornografie infantilă.

În fapt, în perioada 2016 – februarie 2017, o minoră, de 16 ani, ar fi avut o relaţie amoroasă cu un tânăr, de 19 ani. Acesta ar fi produs o înregistrare video, în care minora apărea în ipostaze compromiţătoare. Ulterior, prin intermediul unei reţele de socializare, acesta ar fi distribuit videoclipul respectiv mai multor persoane. În urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate două telefoane mobile, un hard disk drive şi 2 înscrisuri.

Citeste mai mult: adev.ro/oxnutm

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ