Și-a revenit DUPĂ DESPĂRȚIRE și se mărită din nou! Cunoscuta VEDETĂ a...

Și-a revenit DUPĂ DESPĂRȚIRE și se mărită din nou! Cunoscuta VEDETĂ a spus cine îi VA FI SOȚ! I-a ȘOCAT pe mulți!

283
0
DISTRIBUIȚI

La două luni după ce s-a aflat că Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat pe ascuns la notar, astăzi, artista de muzică populară a lansat vestea surpriză: se mărită din nou. Cel de-al treilea soț al vedetei este machidon. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, ea a dezvăluit când vor fi difuzate imagini de la evenimentul emoționant.

Cei mai mulți au rămas fără replică atunci când au aflat cine va fi nașa celor doi, potrivit cancan.ro. În vârstă de 31 de ani, Maria Constantin se căsătorește iar. De data aceasta, soț îi va deveni un machidon. Suprinzător pentru mulți, nașa celor doi va fi Diana Bișinicu, potrivit Spynews.ro. Artista i-a cununat pe Marcel Toader și Gabriela Cristea.

sursa: evz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ