SMILEY IŞI CAUTĂ BULETINUL IN HARD ROCK CAFE

SMILEY IŞI CAUTĂ BULETINUL IN HARD ROCK CAFE

586
0
DISTRIBUIȚI

SMILEY & band in concert la Hard Rock Cafe pe 25 februarie 2016, ora 21:30

 smileyy

sursa FOTO: facebook.com

„Dream Girl”,”Criminal”,”Dincolo de cuvinte”,”Dead Man Walking”,”Preocupat cu gura ta”,”Cai verzi pe pereti”,”Am bani de dat”, “Acasa”, “Pierdut Buletin” sunt doar cateva din hiturile care l-au facut celebru.

Smiley s-a lansat in 2001  cand a primit propunerea de a intra in trupa Simplu.  Datorita atitudinii sale joviale a primit porecla Smiley, porecla pe care o foloseste in prezent ca nume de scena.  În 2008, Smiley și Simplu au câștigat premiul „Best show” pentru „Istoria Dansului”. Tot în același an, Smiley și-a lansat primul său album solo, În lipsa mea, album care a fost premiat cu un disc de aur și cu distincția „Best album” la Romanian Music Awards.  Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numeroși artiști români, iar în 2009 și-a fondat propria casă de producție, HaHaHa Production.

Alex Velea, Sore, Radio Killer, Randi, Don Baxter, Cabron sunt doar cateva din proiectele sustinute de  acesta, nume care s-au bucurat de un real succes.

Biletele se găsesc  pe www.iabilet.ro si in magazinele partenere, iar pretul lor pornesc de la 70 ron si ajung pana la 125 ron.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ