Socant: ce au descoperit recent anchetatorii in casa lui Eugen Stan, intr-o...

Socant: ce au descoperit recent anchetatorii in casa lui Eugen Stan, intr-o camera pe care o tinea mereu incuiata!

193
0
DISTRIBUIȚI

Ancheta continua in cazul lui Eugen Stan, politistul pedofil care a agresat doi minori in liftul unui bloc din Bucuresti, in urma cu o saptamana. Noi informatii socante ies la suprafata despre agresor. Politistii au mers din nou la casa pedofilului pentru perchezitii.

Anchetatorii au descoperit, intr-o camere incuiata, zeci de obiecte sexuale. Erau fel de fel de lucruri care mai de care mai ieșite din comun, iar în momentul în care au fost întrebați atât principalul suspect, cât și concubina sa, despre aceste obiecte, aceștia au spus că le foloseau pentru ei, scrie a1.ro. 

Ei nu au dorit sa dea nicio informatie despre faptul ca tineau aceasta camera mereu inchisa. Mai mult de atat, au inceput sa rada cand au fost audiati.

Poliţistul Eugen Stan era organizat şi nu se temea de eventuale percheziţii, sustin surse din anchetă. De altfel, luni seara, în casa lui au fost găsite hainele pe care le-a purtat în lift, când i-a agresat pe cei doi fraţi. Actuala parteneră de viaţa, de profesie asistentă medicală, îl apără.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ