Sorin Grindeanu, prima reacţie după excluderea din PSD: Am fost exclus la...

Sorin Grindeanu, prima reacţie după excluderea din PSD: Am fost exclus la presiunile lui Dragnea. Nu scapă de mine

454
0
DISTRIBUIȚI

E o zi tristă pentru mine: azi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus din PSD. Oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt şi voi fi pesedist.

El încearcă să confişte un întreg partid ş se vede pentru căîi e frică de contactul cu marea masă  a membrilor de partid. De un an acest partid nu a mai avut un BPN care se ţinea în fiecare uni. Singurele modalităţi prin care se conduce PSD sunt aceste CEx-uri, organizate în general pentru „execuţii”.

Sorin Grindeanu refuză în continuare să demisioneze din funcţia de premier şi, în plus, surse politice spun că l-ar fi numit pe Victor Ponta secretar general al Guvernului.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ