Specialiștii au dat verdictul: uite care este culoare anului 2017

Specialiștii au dat verdictul: uite care este culoare anului 2017

1440
0
DISTRIBUIȚI

Verdele proaspăt, verde kale sau verdele verzei creţe este culoarea anului 2017, conform Institutului Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori.

Institutul Pantone spune că această culoare, verde kale, va domina moda şi designul în 2017 și că această culoare încearcă să atragă atenţia asupra climatului politic global destul de turbulent din ultima perioadă, notează „The Independent“.

Anul trecut, Pantone alesese roz-cuarţ şi albastru-seren drept culorile oficiale ale anului 2016, pe care le-a descris drept „culori primitoare care ne îndeplinesc dorinţa de siguranţă şi securitate“.

„Acum acest verde ne oferă speranţa că vom învăţa împreună pe fondul unui peisaj politic complex la nivel global“, scriu reprezentanţii Pantone. Pantone determină culoarea anului prin studierea tendinţelor modei şi prin studierea produselor deja existente, precum şi a celor care urmează să fie lansate.

Culoarea aceasta aduce o notă răcoritoare şi impune nevoia de a explora, de a experimenta şi de a reinventa“, arată reprezentanţii Pantone, care adaugă că „verdele proaspăt“ te poate determina să iei o gură de oxigen şi să te revigorezi.

Predicţiile oferite de institut influenţează şi retailerii mondiali, precum şi designerii, care se adaptează standardelor. În 2015 culoarea aleasă de Pantone a fost Marsala, în 2014 a fost radiant orchid, iar în 2013 Pantone a declarat verde-smarald culoarea anului.

Citeste continuarea pe libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ