STARUL ARGENTINIAN, LIONEL MESSI, CONDAMNAT LA INCHISOARE

STARUL ARGENTINIAN, LIONEL MESSI, CONDAMNAT LA INCHISOARE

3570
0
DISTRIBUIȚI

Lovitura dura pentru starul international, Lionel Messi din partea justitiei spaniole! Messi si tatal sau au fost condamnati la 21 de luni de inchisoare pentru frauda fiscala.

Lionel-Messi-12Photo: feelgrafix.com

Cei doi sunt acuzati ca in perioada 2007-2009 au incercat, prin mai multe societati fantoma din Belize si Uruguay, sa scape de plata taxelor pentru banii castigati din drepturile de imagine ale fotbalistului. La inceputul lunii iunie, fotbalistul a fost audiat la Barcelona unde a spus ca tatal sau s-ar fi ocupat de problemele financiare.

Potrivit legilor spaniole pentru condamnarile mai mici de doi ani de zile nu se executa inchisoarea, astfel ca cei doi au scapat fara a face nicio zi de inchisoare. Frauda de care sunt acuzati cei doi se ridica la aproximativ 4.1 milioane de euro.

 Avocatul starului argentinian a incercat sa obtina achitarea jucatorului pe motiv ca tatal lui s-a ocupat de partea financiara.  

Initial, procurorii ceruse pedepse de 22 luni si inchisoare si 15 zile pentru cei doi, potrivit elperiodico.com

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ