SUMA RECORD CERUTA PE UN TRABANT SCOS LA VANZARE PE INTERNET

SUMA RECORD CERUTA PE UN TRABANT SCOS LA VANZARE PE INTERNET

1607
0
DISTRIBUIȚI

Propietarul unui Trabant a decis ca e vreme sa se desparta de marea dragoste asa ca si-a pus masina la vanzare pe un site de anunturi pe internet.

Cu doar 24.000 de kilometri, proprietarul spune ca a fost restaurata de o firma specializata. Pentru bijuteria sa el cere nu mai putin de 9500 de lire, adica aproape 12 000 de euro.

Modelul scos la vanzare este un jeep de culoare verde, fara usi, care cel mai probabil a fost produs pentru armata. In ciuda dimensiunilor si capacitatilor tehnice reduse, Trabantul a fost dintotdeauna o sursa inepuizabila de glume si bancuri.

La noi in tara cel mai popular model a fost Trabant 601, varianta sedan si break, dar pe alte piete a mai fost un model mai special numit Kubelwagrn noteaza promotor.ro.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ