Sumă uriașă încasată de Teo Trandafir din afacerea online

Sumă uriașă încasată de Teo Trandafir din afacerea online

737
0
DISTRIBUIȚI

Teo Trandafir este prima mare vedetă care a intrat în lumea businessului online cu un site.

Alegerea făcută i-a adus multe beneficii. Acum, site-ul iniţial s-a transformat într-o revistă online de succes, care este un concurent real al site-urilor de ştiri de tradiţie.

Afacerea are profit sănătos. În fiecare lună, cifra de afaceri ajunge câteva zeci de mii de euro, după cum spunea chiar fondatorul revistei Teo, Adrian Vrauko.

Reţeta este una simplă. Cu ajutorul popularităţii pe care o au vedetele, acestea devin imagini pentru propriile afaceri. De aici, totul decurge ca în orice redacţie de ştiri, în funcţie de profilul site-ului.

Recent, Teo a făcut următorul pas, dezvoltând site-ul într-un grup de platforme online, printre care huff.ro şi air24.ro.

În prezent, dintr-un site cu peste 100.000 de vizualizări pe zi, poţi aduna cam 20.000 de euro pe lună.

Sursa: evzmonden.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ