Suma COLOSALĂ oferită Andrei de către primăria Târgu Mureș pentru un CONCERT...

Suma COLOSALĂ oferită Andrei de către primăria Târgu Mureș pentru un CONCERT de 40 de minute. „Se puteau DOTA vreo 4 laboratoare de BANII RISIPIȚI”…

210
0
DISTRIBUIȚI

Dan Masca, liderul Partidului Oamenilor liberi, formatiune care are trei consilieri locali in politician local in Targu Mures, publica pe pagina sa de Facebook imagini cu un contract ce ar fi fost incheiat intre Primarie si firma care o reprezinta pe cantareata Andra in care este prevazuta o plata de 47.000 lei pentru o reprezentatie de 40 de minute a artistei. 

Masca, un critic constant al modului in care sunt cheltuiti banii publici la nivel local, spune ca a cerut de mai multe luni sa i se spuna cat a costat reprezentatia din luna martie din Targul Mures, dar „familia Maruta” nu a fost de acord.

Consilierul publica acum ceea ce el spune ca este o copie a respectivului contract, care este semnat, din partea artistei, de Catalin Maruta, reprezentant al firmei Lemon Music SRL.

sursa: hotnews.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ