SUPERMASINI LANSATE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

SUPERMASINI LANSATE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

648
0
DISTRIBUIȚI

Supermasinile au facut senzatie la showul salonului auto de la Geneva, din Elvetia. Vedeta evenimentului a fost un Bugatti Siron, cea mai puternica si rapida masina de pe sosele.

5160-96

Bolidul poate ajunge la 100km/h in numai doua secunde si jumatate, iar viteza maxima este de 420 de kilometri la ora cu un motor de 1500 cai putere. Cei care isi doresc o astfel de supermasina trebuie sa scoata din buzunar nu mai putin de 2 milioane si jumatate de euro. Masina a fost construita in editie limitata, doar 500 de exemplare, iar o treime din ele au fost deja rezervate.

bugatti-chironFoto: autoworldnews.com

Tot la Geneva si-au facut aparitia si cei mai noi bolizi de la Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, dar si Mclaren, insa preturile sunt pe masura. Cel mai nou model de la Mclaren, 570GT, costa aproape 200 de mii de euro si prinde 330 de kilometri la ora.

Premiera si la Renault, care a ajuns la a patra generatie de Scenic, iar Volvo a lansat noul V90, spatios si foarte luxos.

Momentul zilei a fost la standul Volkswagen, companie lovita de cel mai mare scandal din industria auto. Un actor, renumit pentru farsele sale, a intrerup discursul unui oficial, sustinand ca este trimis de director sa modifice motorul masinii aflate in acel moment la stand, facand aluzie la softurile cu problemele.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ