TÂNĂR DE 18 ANI A DOBORÂT RECORDUL DE VITEZĂ PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI...

TÂNĂR DE 18 ANI A DOBORÂT RECORDUL DE VITEZĂ PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI – PLOIEȘTI

1176
0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani a reuşit să stabilească un nou record de viteză pe autostradă. Şoferul din Mureş a fost surprins de radar gonind cu 255 de km/h, la kilometrul 42 al autostrăzii care leagă capitala de Ploieşti. Şoferul a fost amendat cu 1.125 de lei şi a fost lăsat pieton pentru 90 de zile.

radar

Tânărul, care se numeşte Tamas Szasz, are 18 ani şi a obţinut permisul de conducere în iunie. El era, luni, la volanul unei maşini sport Nissan GTR. În momentul în care a ajuns la kilometrul 42 al autostrăzii A3, unde erau instalate aparate radar, avea 255 km/h.

Viteza de 255 km/oră depistată de poliţişti este un record naţional, locul doi fiind deţinut de un tânăr care conducea cu 246 km/h şi a fost înregistrat tot anul acesta. Tamas Szasz a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 1.125 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 zile.

Poliţia Română a achiziţionat, la începutul anului, opt radare care folosesc tehnologia laser. Echipamentele sunt portabile astfel că poliţiştii pot detecta viteza vehiculelor fără să mai fie dependenţi de maşinile Poliţiei Rutiere. Radarele cântăresc doar 1,5 kilograme şi au o autonomie de 15 ore.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ