Tatăl lui s-a spânzurat, mama l-a abandonat și a rămas în grija...

Tatăl lui s-a spânzurat, mama l-a abandonat și a rămas în grija bunicii. Dar a primit un ajutor nesperat de la Becali in 2012. Uite ce face acum baiatul

177
0
DISTRIBUIȚI

Copilul de suflet al lui Gigi Becali s-a apucat de cântat. Tânărul a dus o viață chinuită. Marian Ursea, copilul sărman din Breaza căruia Gigi Becali i-a cumpărat o casă în urmă cu cinci ani, a ajuns la un liceu de meserii și servicii iar acum se pregătește pentru o carieră artistică.

Marian este învățăcel, de un an, la Palatul Copiilor, secția canto popular și a început să aibă mici apariții în spectacole. Primii pași în muzică i-a făcut la biserica din Breaza, în timpul slujbelor ținute de preotul Lilian Stănescu, cel care de mulți ani îl are sub tutelă pe Marian.

Vocea și atitudinea scenică, în vacanța de vară, sub îndrumarea rapsodului arădean Ghiță Onofrei iar acum vrea să intre la Școala Populară de Artă.

”Este visul meu să cânt muzică populară și cu ajutorul unor oameni dragi din viața mea simt că îl voi vedea împlinit. Deja am cântat în câteva spectacole și voi munci mult să ajung undeva sus”, spune Marian Ursea.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ