TE-AU PRINS BAUT LA VOLAN? TE TRIMIT SA LUCREZI LA MORGA

TE-AU PRINS BAUT LA VOLAN? TE TRIMIT SA LUCREZI LA MORGA

675
0
DISTRIBUIȚI

Exasperati de numarul mare de accidente provocate de soferii care se urca bauti la volan, o tara a decis sa ia o masura drastica menita sa-i trezeasca oarecum la realitatea. Mai exact acestia vor fi trimisi sa lucreze la… morga.

Bachus

Thailanda a recurs la aceasta metoda de a-i trezi la realitate pe soferii care se incumenta sa urce beti la volan. Acolo, spera autoritatile, soferii certati cu legea vor constientiza ce urmari grave poate avea inconstienta lor.

Morgue_(1)

„Stagiul de practica” de la morga inlocuieste vechea pedeapsa – munca in folosul comunitatii-, care s-a dovedit a fi ineficienta. Inedita lege a fost data de autoritatile de la Bangkok cu o zi inainte de Noul An thailandez.

Thailanda este una dintre tarile in care se inregistreaza cel mai mare numar de morti pe sosele. Anual, 24.000 de oameni isi pierd viata in accidente rutiere.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ